Työntekijät

Ilana Johansson :

Ilana Johansson

• SKY-kosmetologi
• parturi-kampaaja
• meikkaaja-maskeeraaja
• microblading-artisti

Teen tällä hetkellä töitä vuoden loppuun asti satunnaisesti. Tavoitat minut tällä hetkellä parhaiten puhelinnumerostani 0504405748.

Perustin Mood Helsingin joulukuussa 2014. Minulle kauneusala on intohimo. Jo teininä meikkasin kaverini heidän tanssiesityksiinsä ja muotoilin heidän kulmansa. Silloin olin imenyt oppini vasta naistenlehdistä. Intohimo toi minut Lappeenrannasta Helsinkiin opiskellakseni meikkaaja-maskeeraajaksi. Tämän jälkeen opiskelin kosmetologiksi ja sitten kampaajaksi. Olen näin ollen käynyt kaikki kauneusalan ammattikoulut ja työssäni eniten nautinkin työn vaihtuvuudesta.

Pidän itseni haastamisesta työelämässä, kuten myös vapaa-ajalla. Harrastan juoksua, punttista, kirjojen lukemista, sekä koiran kanssa ulkoilua. Rakkaan poikani vuoksi teen töitä nykyään pääasiassa päivisin, sekä sovitusti myös iltaisin. Yleensä työskentelen jo aamulla kahdeksasta lähtien, kun usein kauneushoitolat avaavat ovensa vasta myöhemmin. Tällä hetkellä teen eniten sokerointeja, kasvohoitoja ja ripsienpidennyksiä, sekä hiuksia.

Toivotan kaikki rennosti tervetulleeksi Mood Helsinkiin!

ilana.johansson@gmail.com
Angelita Pham : SKY ja CIDESCO kosmetologi

Angelita Pham

SKY ja CIDESCO kosmetologi

• SKY ja CIDESCO kosmetologi

Olen Sky ja Cidesco kosmetologi. Haluan tehdä ihmisläheistä työtä ja saada ihmiset nauttimaan kauneudesta. Tuon koko persoonani ja täyden sydämmeni mukaan hoitohetkeen.

 

Haluaisin toivottaa asiakkailleni:

Jättäkää kaikki stressi taaksenne

Nauttikaa ihanasta hetkestä

Tulet uudeksi kauniiksi ihmiseksi

 

Lämpimästi tervetuloa kaikki asiakkaat

Angelita

mood HELSINKI

trangfinland@gmail.com
Petri Zhu : Akupunktioterapeutti TCM

Petri Zhu

Akupunktioterapeutti TCM

  • Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio
  • Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio)
  • Tuina-hierontaterapia
  • Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ortopedisen hieronta

Olen Zhu Peidong, Shanghaista Espooseen v. 2015 muuttanut kiinalainen lääketieteen asiantuntija. Yli 30 vuotta kokemuksella tarjoan apua monenlaisiin, vaikeisiinkin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja särkyihin, 6/2020 alkaen Katajanokassa tarjolla asiantuntevat ja ammattitaitoista perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidot soveltuvat monenlaisten oireiden ja kiputilojen hoitoon.

Toivotan joka asiakkaamme tervetulleeksi Mood Helsinkiin ja tervetuloa uudelleen!

Ajanvaraus tekstiviestillä 045 8028488

asiakaspalvelu@moodhki.fi