Palvelut

KOSMETOLOGIN PALVELUTPARTURI-KAMPAAJAN PALVELUTKESTOPIGMENTOINNIT JA TATUOINNITKUUMAKIVIHIERONTA
Klassiset ripsienpidennykset ja volyymiripset

Ripsienpidennykset ovat vaivaton keino lisätä omaan ilmeeseen ”se viimeinen silaus”. Pidennysten kanssa sinun ei tarvitse käyttää ripsiväriä, eikä taivutella ripsiäsi – ne ovat valmiit heti herätessäsi!

Meidän hoitolassamme olet hyvissä käsissä. Ripsiteknikkomme keskustelee sopivasta ripsien pituudesta, kaarevuudesta ja paksuudesta kanssasi, ennen pidennysten laittoa.

Silmälasien ja piilolinssien käyttö ei ole esteenä ripsienpidennyksille. Jos käytät silmälaseja, kerrothan asiasta ripsiteknikollemme ennen pidennysten tekoa. Näin tiedämme katsoa sopivan pituuden ripsiin silmälasien käytön huomioon ottaen.

Kenelle ripsienpidennykset sopivat?

Yleensä ripsienpidennykset koetaan varsin vaivattomiksi, mutta tietenkään kaikille ne eivät sovi. Pidennyksiä ei suositella, jos sinulla on:

  • akrylaattiallergia, tai yliherkkyyttä formaldehydille
  • herkästi vuotavat ja punoittavat silmät
  • silmäluomesi eivät mene kiinni kokonaan ummistaessa silmäsi
  • sinulle on tullut aikaisemmin oireilua ripsienpidennyksistä

Aiempi oireilu ripsienpidennyksistä ei välttämättä johdu allergisesta reaktiosta. Se voi olla merkki väärin asennetuista pidennyksistä, jolloin ripsiliimaa on päässyt osumaan iholle, tai ripsipidennykset osuvat silmäluomeen. Myös liian suuri liiman määrä ripsissä voi ärsyttää luonnonripseä ja silmää, sekä ripset voivat liimautua toisiinsa kiinni tekovaiheessa. Näitä tapauksia näkee valitettavan usein.

Oikeaoppisella pidennysmenetelmällä, ilman kiirettä ja hosumista, varmistetaan täydellinen ripsienpidennys. Pidennys, joka ei vahingoita asiakkaan omia ripsiä, tai niiden kasvua. Valitsethan ripsiteknikkosi siis huolella!

Kysythän ripsienpidennyksestä lisää henkilökunnaltamme, jos jokin asia jäi askarruttamaan mieltäsi.

PARTURI-KAMPAAJA

Hiustenleikkaus antaa ryhtiä pienelläkin siistimisellä tai muuttaa ilmeen kerralla uudeksi.
Tärkeintä on löytää asiakkaan olemukseen ja hiuslaatuun toimiva malli ja korostaa asiakkaan parhaita puolia.

Värikäsittelyllä saadaan aikaa loistavia värejä laidasta laitaan ja suoraväritekniikoilla onnistuvat myös tarvittaessa erilaiset shokkivärit asiakkaan mieltymysten mukaan.
Yleisempiä kuitenkin ovat koko-/liukuvärit ja raidoitukset. Organic colous systems on vuosien saatossa kehittänyt värejänsä mahdollisimman hellävararaisiksi sinulle ja hiuksillesi.
Orcanic colours systems on ensimmäinen värisarja ilman ammoniakkia ja värit perustuvat hoitaviin kasvien uutteisiin, luonnonkosteuttajiin, vitamiineihin ja vehnäproteiineihin.
Sen hoitavat luonnolliset ainesosat jättävät hiukset selkeästi kiiltävämmiksi ja parempikuntoisiksi kuin monet muut värisarjat, silti luoden upeita sävyjä hiuksiisi.
Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Organic Colour Systems

Kampauksen ei välttämättä tarvitse olla kireä nutturakampaus. Föönkampaukset ovat suosittuja sekä suoristaminen tai kihartaminen ammattilaisen käsissä saa olon tuntumaan juhlavalta ja huolitellulta. Nutturakampauksia on monenlaisia, klassisista kampauksista moderneihin luomuksiin. Omaa tyyliä kannattaa hieman miettiä etukäteen ja se voidaan suunnitella yhdessä kampaajasi kanssa ennen toteutusta. Konsultaatio- tai koekampausaika on suositeltava etenkin hääkampauksissa. Muotoilutuotteina toimivat laadukkaat ja ympäristöystävälliset Kevin Murphy-sarjan tuotteet, sekä uutuutena luonnonmukaiset Davines hiustenhoitotuotteet.

Kevin Murphy

Hiustenpidennykset ovat hyvä keino kasvattaa hiuksia pidemmiksi tai tuoda hiuksiin lisää pituutta ja/tai tuuheutta. Mood Helsingissä käytetään tekniikkaana teippipidennystä mikä on hellävarainen hiuksille, näkymätön ja laskeutuu kauniisti. B’LONG Hairextensions -aitohiustuotteet ovat korkealaatuista ja sileää 100% remy aitohiusta. Jotta hiustenpidennykset olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä, käytä pidennysten hoitoon aina pidennyksille sopivia tuotteita. Tuotteet, sekä välineet hiustenpidennysten pitkään ikään löydät Mood Helsingistä.

MICROBLADING, KESTOPIGMENTOINNIT, SEKÄ TATUOINNIT

MICROBLADING
Microblading on uusi pigmentointitekniikka, jolla toteutetaan puolikestäviä tatuointeja. Microblading menetelmällä pystytään jäljittelemään luonnollasta karvamaista ulkonäköä. Tekniikalla pyritäänkin tekemään mahdollisimman luonnollista, asiakkaan omiin kasvojenpiirteisiin sopivaa kulmakarvaa. Microblading kestää ihossa noin yhden vuoden, mutta lopullinen kesto riippuu asiakkaan kudoksesta, aineenvaihdunnasta ja monesta muusta tekijästä.
Microbladingin voi halutessaan uusia. Microbladingin aikana käytetään iholla pintapuudutetta.
Ilanan tekemiä microbladingeja voit seurata Instagramista nimimerkin takaa: ilanabrows

KESTOPIGMENTOINNIT
Kestopogmentoinnit tehdään steriilipakatuilla kestopigmentointineuloilla ja pigmentointiin tarkoitetulla laitteella. Pigmentointia ei tehdä niin syvälle ihoon, kuin perinteinen tatuointi. Erityisesti pigmentoinnelle suunnitellun pigmentointimusteen ansiosta pigmentointi haalistuu ajan mittaan, ja se on yleensä uusittava parin kolmen vuoden välein. Joissakin tapauksissa pigmentointi voi kestää ihossa myös pidemmän aikaa.

Aina kestopigmentointi ei ole halutunlainen, eikä pigmentoijan ja asiakkaan näkemykset ole samanlaiset. Väärän muotoisia tai väärän sävyisiä kestopigmentointeja voi yrittää korjata mahdollisuuksien mukaan. Sinisen sävyisiä silmänrajauksia voi värittää uudelleen mustalla värillä ja oranssin sävyisiä kulmakarvoja taittaa tummemmalla, tai harmaammalla sävyllä kylmemmän sävyisiksi. Myös vanhoja, haalean sinertävän värisiksi haalistuneita pigmentointeja voi taittaa uudelleen värittämällä ne ruskealla, jossa on punapigmenttiä seassa. Täten aikaansaadaan kulmiin lämpimämpi, luonnollisempi sävy.

Pigmentointia ennen on mahdollista laittaa puudutusaine, jolloin pigmentointi ei tunnu niin voimakkaasti. Pigmentointi ei yleensä satu, mutta tuntuu kyllä ihossa. Kipuun vaikuttaa asiakkaan kipukynnys ja ihon paksuus, sekä pigmentoijan ammattitaito.

TATUOINNIT

Tatuoinnit tehdään maksimissaan kahden (2) millimetrin syvyyteen. Neulat ovat pakattu steriileihin pakkauksiin ja ne käytetään vain yhden kerran.

Yksi herkimmistä tatuoitavista alueista on vatsan seutu, koska sillä alueella on paljon hermopäitä. Toisia herkkiä alueita ovat ne, joissa iho on ohut. Myös ne, joissa luu tai jänne on suoraan ihon alla. Näitä alueita ovat esimerkiksi jalkapöytä, pää, taipeet, sormet ja varpaat.

Tatuointi voi haalistua ajan mittaan ja siihen voi olla monta syytä. Ruumiin oma järjestelmä huuhtelee jatkuvasti ihoa poistaen myrkkyjä ja vierasaineita elimistöstä. Myös tatuoinnin altistuminen auringolle, hoidon laiminlyönti paranemisen aikana, se että tatuointi on tehty liian lähelle ruumiin taivetta, tai huonolaatuiset värit ja välineet edesauttavat tatuoinnin haalistumista pitkällä tähtäimellä.

Paras tapa pitää tatuointi hyvän näköisenä on noudattaa tatuoijaltasi saatuja hoito-ohjeita ja hoitaa ihoa vesipohjaisilla kosteusvoiteilla. Tatuoidun kohdan altistaminen suoralle auringonvalolle ei ole suositeltua. Jos et pidä huolta ihostasi, saattaa sen ensimmäinen kerros tummua, jolloin tatuointi saattaa näyttää haaleammalta. Lautasmallin mukainen ruokavalio on suositeltavaa, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa.

Tatuoinnin paikalla on paljon suurempi merkitys kuin monet luulevat. Ihon epätasaiset kohdat ja lihasten tekemät muodot ovat otettava huomioon oikeaa paikkaa katsoessa. Paikka kannattaa katsoa siten, että tatuointi myötäilee kehon muotoja. Näin lopputuloksesta tulee yhtenäinen kehon kanssa.

Kestopigmentoijan/ tatuoijan vastuulla on käyttää steriilejä, puhdistettuja työvälineitä ja pitää työpiste puhtaana. Tämä estää tatuoidun kohdan infektion saamisen välineistä. Iho saattaa kuitenkin reagoida tatuointiväriin (värilliset tatuoinnit) jos olet allerginen metalleille. Tatuointi voi tulehtua, jos sitä ei paranemisen aikana hoideta asianmukaisesti. Saat kestopigmentointien ja tatuointien jälkeen mukaasi kotihoito-ohjeet.

VALMISTAUTUMINEN KESTOPIGMENTOINNIN TAI TATUOINNIN OTTOON

Älä nauti alkoholia 24 tuntiin ennen kestopigmentoinnin tai tatuoinnin ottamista. Verta ohentavien särkylääkkeiden ottaminen vuorokautta ennen, tai jälkeen tatuoinnin tai lävistyksen oton ei ole suositeltavaa. Nuku hyvin edellisenä yönä. Syö terveellisesti ja riittävästi, muistaen myös riittävän nestetankkauksen. Syö jotain pientä tunti ennen toimenpiteen alkamista, jotta saat verensokerit koholle. Näin vältetään mahdollista huonovointisuutta ja heikkoa oloa. Kestopigmentointien ja tatuointien ikäraja on 18 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen.

KUUMAKIVIHIERONTA

Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta hellii mieltä ja kehoa. Se on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaiseva, rauhoittava kokemus. Lämpimät laavakivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia. Lämpö auttaa vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvimmistä osista. Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa, joten se sopii mainiosti tukemaan painonhallintaa. Se myös vilkastuttaa elimistön lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista ja laittaen liikkeelle kehoon mahdollisesti kertyneitä nesteitä. Kipeytyneet lihakset saavat kaipaamaansa hoitoa ja lämpöä. Juuri lämpö saakin aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon.
Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja erilaisiin kipu – ja stressitiloihin. Kuumakivihieronta on oikea valinta sinulle, mikäli kaipaat täyttä arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti kiireiden jälkeen.

Milloin kuumakivihierontaa ei suositella?

Kuumakivihieronnassa vasta-aiheita ovat sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti, tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei voi tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille, eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös raskaus, iho-ongelmat (psoriasis, akne), juuri tehty leikkaus, turvotus, akuutti tulehdus ja syöpä ovat esteenä kuumakivihieronnalle. Kuumakivihieronnan jälkeen on suositeltavaa varata aikaa rentoon ja rauhoittavaan olemiseen ja huolehtia riittävästä nesteiden nauttimisesta. Kysythän mieltäsi askarruttavista asioista lisää henkilökunnaltamme!